кадър Нова телевизияРедактор: Активността на частичния местен вот в Благоевград не

...
кадър Нова телевизияРедактор: Активността на частичния местен вот в Благоевград не
Коментари Харесай

Социологът Димитър Ганев: Ще има битка за първото място на изборите, третото е запазено за БСП

кадър Нова телевизия

Редактор: 

Активността на частичния локален избор в Благоевград не е ниска, постоянно при такива избори тя е такава. На парламентарните избори тя ще е доста по-висока, тъй като това са най-важните избори, съобщи социологът Димитър Ганев в предаването " Пресечна точка " по Нова телевизия.

Той предвижда, че за първото място на вота в неделя ще има борба сред ГЕРБ и Има Такъв Народ. Третото съгласно него е непокътнато на Българска социалистическа партия. По-малко от половин % е разликата сред Движение за права и свободи и Демократична България, като значително разногласието сред тях за четвъртото място ще се реши от гласовете от чужбина, като евентуално за Движение за права и свободи те ща са повече от тези на предния избор. Друга конспирация е какъв брой партии ще съумеят да влязат в идващото Народно заседание, изясни Ганев.

ГЕРБ явно няма да са в идната ръководеща настройка, ще забележим дали това ще повлияе на хората, които гласоподаваха протестно за промяна на ръководството на 4 април, сподели социологът. Той добави, че може би тези гласоподаватели няма да са толкоз стимулирани.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР